Thuis

Shenzhen Tkd Crystal Industrial Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

  De Wetenschap en de Technologieco. van TKD, Ltd is een nationale high-tech onderneming. En zich specialiseert in de R&D-productie van elektronische componenten zoals frequentie-gecontroleerde apparaten, precisiekringen, micro-akoestische apparaten, hoge snelheid en hoog-stabiliteitscommunicatienetwerkapparaten en componenten, automobielelektronika en modules, precisie het stempelen componenten en delen, en verwant intelligent materiaal. Vermeld op de Beurs van Shanghai In 2016 (voorraadcode 603738). Nu TKD-heeft de Technologie 1,3 miljard RMB-activa en 1.700 werknemers.

 

  De technologie en de innovatie worden beschouwd aangezien de stuwende kracht van de TKD-Groep, wij opeenvolgend het Centrum van de de Ondernemingstechnologie van Hubei Provinciale, Hubei-Provincie Micro- Stemvorkkristal Productietechnologie en van de Materiaaltechniek TechnologieOnderzoekscentrum, het Zeer belangrijke Laboratorium van Hubei van de micro-Nano Technologie van de Kristalverwerking, Hubei-het Deskundige Werkstation van de Provincieacademicus, Basis van de de Innovatiepraktijk van Hubei de Provinciale Post-doctorale, Wuhan-Universiteit van Wetenschap en Technologie Gezamenlijke Gediplomeerde Opleidingsbasis hebben gevestigd. Het bedrijf heeft met succes halfgeleidertechnologie op frequentie-gecontroleerde apparaten toegepast. Welke één van enige binnenlands en weinig bedrijven in de wereld is die micro-nano verwerkingstechnologie beheerst en micro-nano kwartskristal produceert.

 

  Sinds de uitbarsting van covid-19, met het tekort aan binnenlandse medische beschermende materialen, hebben wij volledig gebruik van de voordelen van de bestaande industrie, gemaakt en het Beschermingsmiddel Devision op Maart, 2020 gevestigd, geëngageerd om al werkingsgebied van schaarse beschermende materialen voor onze klanten, leveranciers、 werknemer en allerlei partners te verstrekken. Wij hebben een aantal productielijnen voor oor-haak burgerlijke beschermende maskers, beschikbare medische maskers, KN95 gevestigd de hoogwaardige beschermende maskers, lichaamsthermometer, enz. infared, hebben wij binnenlandse Medisch apparaatkentekenbewijzen, Ce-certificaat en andere relevante kwaliteitscertificeringen verkregen.


 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

   De Wetenschap en de Technologieco. van TKD, Ltd is een nationale high-tech onderneming, die een opsteller van vele nationale normen en begrafenisondernemer van vele belangrijke nationale projecten is. En zich specialiseert in de R&D-productie van elektronische componenten zoals frequentie-gecontroleerde apparaten, precisiekringen, micro-akoestische apparaten, hoge snelheid en hoog-stabiliteitscommunicatienetwerkapparaten en componenten, automobielelektronika en modules, precisie het stempelen componenten en delen, en verwant intelligent materiaal. Vermeld op de Beurs van Shanghai In 2016 (voorraadcode 603738). Bovendien was het erkende zo kleine giant'enterprises van de eerste partij van speciale &excellent door het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie in 2019. Nu TKD-heeft de Technologie 1,3 miljard RMB-activa en 1.700 werknemers.

 

  Sinds de uitbarsting van covid-19, met het tekort aan binnenlandse medische beschermende materialen, en met de steun van de leiders van de groep, hebben wij volledig gebruik van de voordelen van de bestaande industrie gemaakt, en opgezet de Beschermingsmiddelafdeling op Maart, 2020, geëngageerd om allerlei schaarse beschermende materialen voor onze klanten te verstrekken, hebben wij een aantal productielijnen voor vlakke oor-haak burgerlijke beschermende maskers gevestigd, beschikbare medische maskers, de hoogwaardige beschermende maskers van KN95, voorhoofdthermometer, enz., hebben wij binnenlandse Medisch apparaatkentekenbewijzen, Ce-certificaat en andere relevante kwaliteitscertificeringen verkregen.

 

Shenzhen Tkd Crystal Industrial Co., Ltd.
Shenzhen Tkd Crystal Industrial Co., Ltd.
Shenzhen Tkd Crystal Industrial Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Aantal werknemers : 280~300

Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%